Закрыть
Herbas

Plantonit Herbas* – високоефективне, комплексне добриво на основі спеціального набору амінокислот та екстракту морських водоростей, додатково збагачене мікроелементами. Застосовується для підживлення плодових культур. Розроблене з метою підвищення урожайності та покращення якості плодів. Добриво забезпечує потребу в елементах живлення протягом всього вегетаційного періоду, сприяє правильному розвитку та якісним показникам врожаю, підвищує стійкість до захворювань та шкідників. Може застосовуватись на всіх плодових культурах як універсальне добриво.

*Herbas – (від лат.) - Овочеві.

Дiя та вплив

  • Збільшує врожайність
  • Посилює ростові процеси
  • Збільшує вироблення хлорофілу
  • Стимулює цвітіння та запилення
  • Стимулює обмін речовин в рослині
  • Значно знижує накопичення нітратів
  • Збільшує цукристість, вміст вітамінів
  • Виконує функцію підтримки росту плодів
  • Підвищує стійкість рослин до стресових ситуацій
  • Покращує якість плодів і продовжує терміни їх зберігання
  • Стимулює вегетативний ріст а також зміцнює молоді пагони і листя відбувається посилення росту вегетативної маси та розвитку кореневої системи
  • Активує поглинання головних елементів мінерального живлення (N, P, K) кореневою системою на 10-15%
  • Підвищує на 12-15% врожайність овочевих культур та забезпечує високу окупність добрива

Склад

ГІФ кислоти

%
6

ГІФ кислоти

Детальнiше

Амінокислоти

г/л
2

Амінокислоти

Продукти розпаду рослинних білків, в процесі росту рослин зберігають енергію, н...

Детальнiше

Фітогормони

г/л
2

Фітогормони

Це гормони росту та розвитку рослини. Утворюються головним чином в тканинах, що ...

Детальнiше

Бетаїн

ppm/л
1000

Бетаїн

Функцією бетаїну є підвищення проникнення клітинних мембран для води, активіза...

Детальнiше

Хітозан

ppm/л
100

Хітозан

Дліно - молекулярний полісахарид, один з кращих еліситорів. Еліситори - це природ...

Детальнiше

ПАР

%
3

Йод

%
0,1

Йод

Активує окислювально – відновні реакції в тканинах, тим самим посилює процеси ...

Детальнiше

Азот

г/л
70

Азот

Основний елемент росту та розвитку рослини. Азот входить до складу всіх аміноки...

Детальнiше

Фосфор

г/л
70

Фосфор

Сприяє всім процесам життєдіяльності рослин. Впливає на рівномірність сходів, а...

Детальнiше

Калій

г/л
70

Калій

Бере участь у всіх обмінних реакціях, активізує переміщення вуглеводів із вегет...

Детальнiше

Магній

г/л
5

Магній

Один із шести основних макроелементів, входить до складу хлорфілу, бере активну ...

Детальнiше

Сірка

г/л
5

Сірка

Збільшує стійкість рослин до вилягання, ураження хворобами та шкідниками, спри...

Детальнiше

Бор

г/л
4

Бор

Впливає на формування квіток, запилення, на розвиток точки росту, на ріст та розви...

Детальнiше

Залізо

г/л
4

Залізо

Вдіграє важливу роль в окислювально-відновлювальних реакціях як компонент фер...

Детальнiше

Марганець

г/л
4

Марганець

Впливає на проходження процесів фотосинтезу, дихання, синтезу білків, вуглевод...

Детальнiше

Мідь

г/л
4

Мідь

Входить до складу ферментів, активізує вуглеводний і білковий обмін. Позитивно ...

Детальнiше

Цинк

г/л
4

Цинк

Бере участь у багатьох фізіологічних процесах, що відбуваються в рослині, зокре...

Детальнiше

Молібден

г/л
1

Молібден

Бере участь у синтезі амінокислот і білків, регулює процес трансформації азоту в...

Детальнiше

Тарна одиниця

tara-1tara-5tara-10

Норми витрат

Культура Фаза розвитку Норми витрат
Картопля Картопля Стеблування (ВВСН 21-39) 2 л/Га
Картопля Картопля Бутонізація (ВВСН 51-59) 2,5 л/Га
Томат Томат 4-6 справжніх листків (ВВСН 14-16) 2 л/Га
Томат Томат Початок цвітіння (ВВСН 61-63) 2 л/Га
Томат Томат Дозрівання плодів (ВВСН81-89) 2 л/Га
Перець Перець 4-6 справжніх листків (ВВСН 14-16) 2 л/Га
Баклажан Баклажан 4-6 справжніх листків (ВВСН 14-16) 2 л/Га
Баклажан Баклажан Початок цвітіння (ВВСН 61-63) (з інтервалом 7-10 днів) 2 л/Га
Баклажан Баклажан Дозрівання плодів (ВВСН 81-89) 2 л/Га
Огірок Огірок Сходи – 3-6 справжніх листків (ВВСН 13-16) 2 л/Га
Огірок Огірок Плодоношення (ВВСН 71-89) 2 л/Га
Морква Морква 4-6 справжніх листків (ВВСН 14-16) 1-2 л/Га
Цибуля Цибуля 3-6 справжніх листків (ВВСН 13-16) 2 л/Га
Цибуля Цибуля Початок формування цибулин (ВВСН 41-43) 3 л/Га
Цибуля Цибуля Формування цибулин (ВВСН 45-49) 2 л/Га
Часник Часник 3-6 справжніх листків (ВВСН 13-16) 2 л/Га
Часник Часник Початок формування цибулин (ВВСН 41-43) 3 л/Га
Часник Часник Формування цибулин (ВВСН 45-49) 2 л/Га
Капуста Капуста 2-3 справжніх листків (ВВСН 12-13) 2 л/Га
Капуста Капуста Формування качана (ВВСН 41-49) 3 л/Га
Буряк столовий Буряк столовий 4-6 листків - змикання листків в рядках (ВВСН 14-34) 1-2 л/Га
Буряк столовий Буряк столовий Змикання листків в міжряддях (ВВСН 35-39) 2 л/Га
Буряк столовий Буряк столовий Активний ріст коренеплодів (ВВСН 39-49) 2 л/Га
Кабачок Кабачок 2 Обробки з інтервалом 18-20 днів, починаючи з висоти рослин 20 см 2 л/Га
Перець Перець Початок цвітіння (ВВСН 61-63) 2 л/Га
Перець Перець Дозрівання плодів (ВВСН 81-89) (з інтервалом 7-10 днів) 2 л/Га
Гарбуз Гарбуз 2- 3 Обробки з інтервалом 18-20 днів, починаючи з висоти рослин 20 см 2 л/Га

Додатково

pH  
Густина  

Файли

Системи живлення

Для досягнення найкращих результатів рекомендуємо виконувати підживлення в комплексі з іншими препаратами ТМ «Plantonit» згідно з технологічними схемами для відповідної культури
catalog

Ви можете дізнатись більш детальну інформацію про нашу продукцію, переглянувши каталог добрив Plantonit, також він є доступним до завантаження. Якщо би Ви хотіли отримати друкований посібник, просимо звернутись за телефонами вказаними у розділі «контакти».

Читати каталог Завантажити PDF